Νέο εποξειδικό υλικό με φωτοκαταλυτική δράση

Νέο εποξειδικό υλικό με φωτοκαταλυτική δράση

Η Verde Plus πιστή στις αυξανόμενες απαιτήσεις για νέα, καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής των φωτοκαταλυτικών υλικών που διαθέτει στην Ελληνική αγορά.

Στα πλαίσια αυτά προσφέρει εποξειδικό υλικό βαφής εσωτερικών χώρων κατάλληλο για κάθε επιφάνεια όπως μεγάλα καταστήματα, εμπορικά κέντρα, αποθήκες, βιομηχανίες, υπόγειοι χώροι στάθμευσης, κ.α.

Το υλικό διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, φέρει την ονομασία 3C EPOXY COATING και διατίθεται από την VERDE PLUS αποκλειστικά.

Περισσότερα
Νέο εποξειδικό υλικό με φωτοκαταλυτική δράση Ημερομηνία: 12-09-14
Γίνε συνεργάτης

Γίνε συνεργάτης

Η VERDE+ στα πλαίσια ανάπτυξης του εμπορικού δικτύου προσκαλεί ενδιαφερόμενους για συνεργασία με σκοπό την διάθεση των προϊόντων της σε τοπικές αγορές στην Ελληνικη επικράτεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 5133334 και στο info@verdeplus.gr

Περισσότερα
Γίνε συνεργάτης Ημερομηνία: 20-01-14
Νέος δικτυακός τόπος της VERDE +

Νέος δικτυακός τόπος της VERDE +

Η εταιρία προχώρησε σε ανακατασκευή του δικτυακού της τόπου, όπου και παρουσιάζεται το σύνολο των προιόντων που διαθέτει στην Ελληνική αγορά.

H VERDE + και τα στελέχη της είναι στη διάθεση του κοινού για κάθε πληροφορία που αφορά τις ενεργειακές λύσεις που παρέχονται.

Η εταιρεία μας είναι ανοιχτή σε κάθε πρόταση συνεργασίας με επαγγελματίες του χώρου που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική Επικράτεια.

Περισσότερα
Νέος δικτυακός τόπος της VERDE + Ημερομηνία: 08-01-14